Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Slobodne aktivnosti
Obavijest PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Petak, 19 Siječanj 2024 22:44
Na roditeljskom sastanku za provedbu izvanučionične nastave drugih razreda u Sarajevo 17. siječnja 2024. godine, agencije DND Radost djeci, Brod Tours i ABC Travels prezentirale su svoje ponude. Roditelji su većinom glasova izabrali ponudu agencije Brod Tours, kojoj se prepušta daljnja organizacija izleta.

 
Božićna radionica PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Petak, 15 Prosinac 2023 09:09

U srijedu, 6. prosinca, u školskoj knjižnici održana je prigodna božićna radionica. Učenici od 1. do 4. razreda, nastavnici i stručne suradnice naše škole zajedno su izrađivali božićne ukrase i predmete. Druženje je proteklo u opuštenom ugođaju, a radost i vedrina ispunili su ovu radionicu i potvrdile pravi smisao Božića.

 

Izrađenim je ukrasima predblagdansko raspoloženje zavladalo hodnicima i učionicama škole. Ukrase možete vidjeti i ovdje.

Irena Prgomet 

Ažurirano Petak, 15 Prosinac 2023 09:13
 
Još jedan veliki Josipov uspjeh! PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Srijeda, 27 Rujan 2023 11:13

 

Nakon radno sportskog ljeta, sportskih kampova, priprema za svjetsko prvenstvo, pojačanih treninga, svakodnevnih treninga u drugim zagrebačkima klubovima ponovo je vidljiv uspjeh. Naš učenik 2.d razreda, Josip Kupina, nastupio je u Kazahstanu na Svjetskom prvenstvu i osvojio 5. mjesto!

Iako on to uvijek skromno čuva za sebe, mi ćemo se pohvaliti! Riječ je o velikom talentu o kojem će se u budućnosti sigurno puno govoriti. Još jednom čestitamo!

Fotografije možete pogledati ovdje. 

Irena Prgomet, školska knjižničarka 

 
Sreća se množi kada se dijeli. PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Ponedjeljak, 10 Travanj 2023 00:00

Istaknut ćemo rad našeg Kluba volontera geodez&ja koji se može pohvaliti brojnim humanitarnim akcijama.

Akcija prikupljanja plastičnih čepova do skupih lijekova traje neprekinuto dugi niz godina, a započela ju je nastavnica M. Matošević. Volonteri godišnje prikupljaju tisuće čepova i doniraju ih Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma. Na dvama mjestima u školskim hodnicima postavljeni su plastični spremnici u koje se mogu odložiti čepovi, a plastične se boce mogu ubaciti u spremnik u podrumu škole. Sakupljanjem povratne ambalaže ostvaruju se novčani prihodi s kojima se kupuju materijali za izradu psećih kućica. Kućice pružaju sklonište napuštenim životinjama, a do sada su pronašle velik broj vlasnika. Tijekom hladnijeg vremena volonteri prikupljaju deke i poplune kako bi životinje mogle imati svoj topli kutak.

Ažurirano Ponedjeljak, 24 Travanj 2023 10:18
Više...
 
Odlazak u HNK PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Četvrtak, 30 Ožujak 2023 00:00

 

U organizaciji razrednika R. Medana i 3.a razreda učenici i djelatnici naše škole proveli su 9. ožujka čarobnu večer u Hrvatskom narodnom kazalištu gledajući jedan je od vrhunaca operne umjetnosti Čarobnu frulu. To je posljednja opera genijalnoga skladatelja W. A. Mozarta koja je u formi bajke ispričala priču o borbi dobra i zla te potrazi za mudrošću.

Teško je izdvojiti tko je od autorskoga tima, ansambla predstave i orkestra bio bolji jer je cijela izvedba bila nestvarna. No, možemo izdvojiti lika Papagena koji je, ne samo svojim glasom i stasom osvojio srca publike (i Papagene), nego i potajno zadovoljstvo svih nas znajući da se iza te uloge skriva tata našeg učenika.

Nastavnica povijesti H. Bašić Cvenić provela je učenike hodnicima HNK, a cijelu priču završili smo na balkonu povijesne zgrade s kojega se pružao predivan pogled. Vjerujemo da će ova večer ostati upamćena i da ćemo je se rado prisjećati na obljetnicama mature. A sada tražimo neke nove kazališne izvedbe…

Irena Prgomet

Ažurirano Ponedjeljak, 24 Travanj 2023 10:22
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 1 od 5

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto