Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Općenito
Proljetni praznici PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Srijeda, 27 Ožujak 2024 19:27
Ažurirano Srijeda, 27 Ožujak 2024 19:28
 
Zahvala na podršci PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Utorak, 05 Ožujak 2024 14:26

Želimo zahvaliti svim roditeljima, učenicima, nastavnicima i djelatnicima škole za trud i podršku koju ste pružili tijekom Konzumove nagradne igre Mali veliki talenti. Hvala što ste podržali inicijativu, sudjelovali u prikupljanju kupona i potaknuli svoju djecu, naše učenike da se uključe.

Zahvaljujući vašoj podršci, uspjeli smo osigurati vrijedne nagrade koje će obogatiti našu školsku zajednicu. Prikupili smo dovoljan broj kupona te smo nagrađeni s dva monitora koji će poboljšati iskustvo učenja učenika; novim dresovima za timske sportove (set od 20 komada) koji će učenicima omogućiti jedinstvo tijekom sportskih natjecanja; uvećanim modelom ljudskoga srca  koji je izvrstan didaktički alat i dodatna pomoć u nastavi Biologije.

Ove nagrade ne samo da će unaprijediti učenje i naše sportske aktivnosti, već će i dodatno inspirirati učenike da teže uspjehu i razvijaju svoje talente. Uvjereni smo da ćemo zajedno nastaviti ostvarivati uspjehe i razvijati talente naših učenika. (Tekst sa slikama pogledajte ovdje.)

Irena Prgomet, školska knjižničarka

Ažurirano Četvrtak, 07 Ožujak 2024 18:49
 
Obavijest - maturalno putovanje PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Petak, 15 Prosinac 2023 09:06

Povjerenstvo za organizaciju maturalnog putovanja učenika trećih razreda sastalo se 6.prosinca 2023. Nakon otvaranja i čitanja pristiglih ponuda odabrane su tri agencije koje su zadovoljile sve uvjete natječaja. To su: Svijet putovanja, ABC putovanja i Travelego.

 

Na roditeljskom sastanku održanom 14.prosinca 2023. predstavnici svih triju odabranih agencija održali su prezentacije svojih programa. Roditelji su velikom većinom glasova izabrali program turističke agencije Travelego, kojoj se prepušta daljnja organizacija maturalnog putovanja.

 
Obrazac javnog poziva - Sarajevo PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Utorak, 12 Prosinac 2023 13:02

Obrazac poziva za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave (Sarajevo) možete preuzeti ovdje.

 
Ponude za maturalno putovanje u Crnu Goru PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Srijeda, 25 Listopad 2023 12:16
Obrazac za ponude možete preuzeti ovdje.
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 30

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto