Obrazovanje odraslih

slike

Baner
STEAMS Zagreb PDF Ispis E-mail
Autor Zlatan Soldo   
Ponedjeljak, 14 Studeni 2022 14:33

logo
Erasmus+ projekt STEAM Strengthens our Heritage okupio je brojne učenike i njihove nastavnike iz Španjolske, Portugala, Poljske, Cipra, Grčke i domaćina Hrvatske u Zagrebu. Projekt ističe STEM područje, umjetnost i brigu za očuvanje kulturnog nasljeđa, a njegovu vrijednosti potvrđuje i Nacionalna oznaka kvalitete. Nastavnici naše škole, D. Zubčić, K. Babić, J. Čajsa Beber, A. Slaviček, S. Car, I. Prgomet, aktivno su se uključili u provedbu Erasmus projekta.
Od 24. do 28. listopada 2022. naša je škola bila domaćin projekta u Zagrebu i Lijepoj Našoj. U ime učenika i zaposlenika Geodetske škole sudionike su pozdravile ravnateljica Z. Šimić i koordinatorica projekta D. Zubčić. Gostujuća predavanja održali su dr. sc. Mateo Gašparović, izv. prof. s Geodetskog fakulteta, dr. sc. N. Vučić iz Državne geodetske uprave i naš učenik Filip Šumonja.
Tijekom boravka u Hrvatskoj sudionici su imali razne aktivnosti. Posjetili su centar Zagreba pod vodstvom učenika trećih razreda. Svjedočili su kako izgleda jesen u Nacionalnom parku Plitvička jezera. Ljepote Hrvatskoga zagorja upoznali su u Velikom Taboru i Muzeju krapinskih neandertalaca. U školi su učenici izrađivali prezentacije o Zagrebu i kulturnom nasljeđu Hrvatske. Posljednji su dan obišli Demonstracijski kabinet Nikole Tesle, a popodne su iskoristili za obilazak Bundeka i orijentacijsko trčanje. Na kraju susreta organizirana je oproštajna zabava u školi za koju su roditelji naših učenika pripremili tradicionalnu domaću hranu.
Plitvice
Sigurni smo da je ovaj projekt omogućio svima koji u njemu sudjeluju nezaboravne trenutke. Nadamo da su sudionici svojim domovima ponijeli iskustava, znanja i lijepe uspomene s druženja tijekom ove Erasmus razmjene!
Galeriju fotografija i više o održanom Erasmus+ projektu možete pogledati i preuzeti ovdje.

Irena Prgomet, školska knjižničarka

Ažurirano Ponedjeljak, 14 Studeni 2022 15:47
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto