Obrazovanje odraslih

slike

Baner
This is our Time PDF Ispis E-mail
Autor Zlatan Soldo   
Utorak, 03 Prosinac 2019 10:34

U petak 29. studenoga 2019. godine Geodetska škola se sedamnaesti put uključila u projekt "This is our Time" (Ovo je naše vrijeme). Radi se o globalnom komunikacijskom projektu koji se održava jednom godišnje. Cilj je omogućiti mladim ljudima komunikaciju, na engleskom jeziku, putem Interneta na različite načine i na različite teme. Više informacija o projektu može se pronaći na http://www.timeproject.org
Logo
Uključili smo se u dvije projektne aktivnosti. Naša tri tima za videokonferencije odžala su 12 polusatnih videokonferencija na dvije teme: Zero Waste i Freedom of the Press/Media. Sugovornici su nam bili učenici od Kanade do Tajvana, odnosno iz vremanskih zona od -6 do + 6 sati u odnosu na naše lokalno vrijeme.
Naši učenici su za kviz "Unite the Nations" pripremili 25 pitanja o Hrvatskoj. Po pet pitanja iz pet područja: povijest, zemljopis, sport, umjetnos i svakodnevnica.
Odgovarali smo na 225 pitanja koja su poslali učenici iz devet zemalja o njihovim državama. Odgovorili smo točno na preko 80% pitanja i osvojili časno 7 mjesto.
Zahvaljujemo se svima koji su svojim trudom i radom doprinjeli našem uspjehu.

Ažurirano Petak, 06 Prosinac 2019 12:18
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto