Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Otvorenje Regionalnog obrazovnog centra u Geodetskoj školi! PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Utorak, 03 Listopad 2023 12:41


Geodetska škola, između više od 170 prijavljenih, izabrana je za uspostavu novog i modernog Regionalnog obrazovnog centra (ROC) u sklopu II. faze programa e-Škole Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNET.

Deset ROC-ova istovremeno je otvoreno 22. rujna 2023. uz videokonferencijsko uključivanje. Središnja svečanost održana je na Zagrebačkom Velesajmu, uz čelne ljude CARNET-a i projekta e-Škole prisustvovao je i ministar znanosti i obrazovanja, dr. sc. Radovan Fuchs, prof.

Regionalni obrazovni centar multifunkcionalan je i tehnološko-inovativan prostor. Različite obrazovne aktivnosti moći će se organizirati u prostorijama ROC-a, ne samo za potrebe projekta e-Škole, već i za aktivnosti svih zainteresiranih škola i lokalne zajednice. Prostor je opremljen IKT infrastrukturom i opremom koja prati najnovije obrazovne trendove i metode poučavanja.

U školi smo na službenom otvorenju ugostili brojne suradnike i prijatelje škole te ih pozvali na daljnju suradnju i korištenje novootvorenog prostora škole s ciljem razvoja struke i unapređivanja obrazovanja.

Galeriju fotografija sa službenog otvorenja možete pogledati ovdje.


Irena Prgomet, školska knjižničarka  


Ažurirano Utorak, 03 Listopad 2023 18:19
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto