slike

Baner
Zlatan Soldo - dobitnik nagrade "Ivan Filipović" za životno djelo PDF Ispis E-mail
Autor Ratko Medan   
Ponedjeljak, 20 Prosinac 2021 14:11

 

Poštovani roditelji, uvažene kolege i dragi učenici!

S velikim ponosom željeli bismo istaknuti da je naš i vaš nastavnik Zlatan Soldo dobitnik „Nagrade Ivan Filipović“ za životno djelo. „Nagradu Ivan Filipović“ dodjeljuje Republika Hrvatska odnosno Odbor „Nagrade Ivan Filipović“, a priprema Ministarstvo znanosti i obrazovanja, za značajna ostvarenja u odgojno-obrazovnoj djelatnosti i predstavlja najviše priznanje djelatnicima u odgoju i obrazovanju.

Naš kolega Zlatan Soldo, nastavnik u zvanju izvrstan savjetnik, tijekom svog tridesetogodišnjeg rada u srednjem obrazovanju dao je značajan doprinos u profesionalnom razvoju nastavnika na području informatike i geodezije i u cjeloživotnom učenju šire društvene zajednice.

Također, poticao je učenike na njihovu angažiranost i aktivno sudjelovanje u školskom životu i projektima, s naglaskom na važnost stalnog i trajnog usavršavanja u struci i širenja primjene stečenog znanja. Svoje znanje i iskustvo prenio je u izradu nastavnih planova i programa te strukovnih kurikulumima, a svoje inovacije i kreativnost promicao je i sudjelovanjem na mnogim nacionalnim i međunarodnim projektima. Autor je, urednik i recenzent udžbenika i priručnika iz područja informatike, tehničke kulture i geodezije za učenike i studente.

Od srca čestitamo kolegi Zlatanu Soldi i izuzetna nam je čast što je dio našeg kolektiva.


Zdravka Šimić, ravnateljica

 

Ažurirano Utorak, 11 Siječanj 2022 10:55
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto