Obrazovanje odraslih

slike

Baner
OSVRT NA BOŽIĆNU PRIREDBU 21. 12. 2015. PDF Ispis E-mail
Srijeda, 27 Siječanj 2016 13:07


U priredbi su sudjelovali učenici prvog drugih i trećih razreda: Dino Dadasović (1.d), Dominik Kramarić i Lea Razum (2.a), Toni Mićković (2.b), Dino Dubica (3.a), Luka Čičmir, Tomislav Čretni, Martina Mišković, Anamarija Orečić i Mario Šimunović (3.c),Tena Lončarić i Dominik Miletić (3.d).

 

Treba spomenuti da su korišteni dosad javno neprikazani videozapisi (ovogodišnji i prošlogodišnji) u kojima su sudjelovali još neki učenici i druge osobe.

Prema reakcijama publike može se reći da  priredba nije nikog (jako)  razočarala. Naročitu je pozornost, među dečkima i razrednikom koji je marljivo snimao, izazvao nastup mažoretkinje Lee Razum. Simpatije je pobudio i spontani glumačko-akrobacijski nastup Tonija Mićkovića, koji je sigurno odglumio svoju ulogu pok. Đure Utješanovića. Dino Dadasović mu je pritom bio dobar partner.

 

Istaknuti treba i voditeljski par Anamarija Orečić i Dominik Kramarić. Vrlo su dobro, jasno i razgovijetno izgovarali svoj tekst kojim su, ponekad na duhovit način, najavljivali izvođače.  Anamarija je, osim toga, pokazala veću  zrelost i inicijativu tijekom zajedničkih proba od nekih drugih sudionika priredbe.

 

Tena i Martina su, nakon problema s nastupom Davida Solomuna  (u zadnji čas je odustao zbog neispravna saksofona) u glazbenom smislu „spasili“ priredbu, bez obzira na manje tehničke probleme. Inače, cilj voditelja je bio da u cjelini priredba bude spoj zabavnog i informativnog, što je zbog spomenutog odustajanja malo poremetilo osnovnu koncepciju.

 

Treba spomenuti da je i nekoliko roditelja  pokazalo zanimanje za priredbu. Radi se o roditeljima Dine Dadasovića koji su došli na priredbu vidjeti nastup svojega sina. Osim njih treba pohvaliti nesebični trud i kvalitetu triju plakata kojima je majka Davida Solomuna ilustrirala dijalog o Đ. Utješanoviću, prošlogodišnji uradak učenika V. Đereka.

 

Gledajući u cjelini, mislimo da možemo biti zadovoljni, naročito time što nismo morali puno „moljakati“ učenike, iako je bilo i toga. Osim toga,  interes za javni nastup se malo povećao, što će nam dobro doći za sudjelovanje u sljedećim nastupima. Nadamo se da to nije samo zbog plaćenog pića i obećanja pizze ( koja se  još peče – barem za one koji su je zaslužili…)

                                                                                              Voditelji priredbe

                                                                                             Prof. Butorac i prof. Kekez

 

Ažurirano Srijeda, 27 Siječanj 2016 13:09
 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto