Obrazovanje odraslih

slike

Baner
Rezultati s Lidrana - državna razina PDF Ispis E-mail
Srijeda, 26 Ožujak 2014 11:58

11. ožujka 2014. konačno su stigli rezultati s državne razine Lidrana: od naša tri predložena uratka izabran je rad Maje Kamber „Moj tata“.

 

OSVRT KNJIŽNIČARA NA REZULTATE S DRŽAVNE RAZINE LIDRANA (LITERARNA KATEGORIJA)

Iako moramo biti zadovoljni što su nam čak tri rada konkurirali na državnoj razini, i što po drugi put netko od naših učenika prolazi magičnu granicu državnog povjerenstva, ostaje  žal što nam učenik Vilen Đerek  po treći put ostaje na korak od najvećeg uspjeha.

A nadali smo se, prije svega zbog višegodišnje konstantne kvalitete njegovih  radova, ali i, pomalo lakovjerno,  zbog „treće sreće“ da će i Vilen ove godine putovati u Primošten gdje se od 25. do 27. ožujka organizira završna manifestacija ovogodišnjeg Lidrana.

Za utjehu mu ostaje još jedna prilika koju, poznavajući ga, on neće propustiti.

Sva tri rada (uz Majin tu su i radovi: Ivan Deur, Vrijeme umiranja – vrijeme ljubavi; Vilen Đerek, Samac i more)  izvješena su pred knjižnicom pa ih znatiželjni mogu pročitati i komentirati. Prema dosadašnjim komentarima „Moj tata“ ih ima najviše, nadamo se ne samo zato što je taj rad najkraći i najrazumljiviji. Možda se baš ta slobodna pjesnička forma i mladenačka spontanost  svidjela državnom Povjerenstvu…

 

Kviz

Što je GPS?
 

Tražilica

Foto